ALO EuroLine 021 308 4000

Despre noi Cine suntem

ERB Retail Services IFN SA este prezenta pe piata din Romania din 2004 pe segmentul de credite negarantate prin produsele creditul de consum in magazine (cu care a ocupat multi ani pozitia de lider de piata) si de cardul de credit EuroLine (in 2015 Lafferty Research Romania a declarat ERS cel mai mare emitent de carduri de credit din Romania). Cu un portofoliu de 250.000 de carduri de credit EuroLine, ERB Retail Services are acum o cota de piata de 8,7% si are 1.200 de magazine partenere.
Pe parcursul ultimilor ani, Cardul EuroLine a fost imbunatatit constant pentru a deveni partenerul fidel al clientilor la cumparaturi prin: RATE USOARE, Schema de Loialitate 1 2 3, programul de RATE ORIUNDE (existent in acest moment prin transmiterea numarului de rate ales prin SMS pentru achizitiile cu o valoare minima de 500 de lei).

Banca Transilvania a devenit proprietarul ERB Retail Services in aprilie 2018, dupa achizitia facuta de la Eurobank Group. Integrarea in Grupul Financiar Banca Transilvania este in derulare si are loc pe mai multe planuri - juridic, produse & servicii, respectiv resurse umane – cu implicarea echipelor ERB Retail Services si BT Direct. Cele doua institutii financiare nebancare au experienta indelungata pe piata acordarii creditelor de consum si vor fuziona in prima jumatate a anului 2019.
Noul IFN isi va pastra numele BT Direct si va avea ca obiectiv principal sa devina institutia de consumer finance preferata a romanilor prin servicii de calitate, moderne, prin solutii convenabile de finantare oferite clientilor, respectiv prin parteneriate durabile.
Oferta catre clienti a noului BT Direct va pune accentul pe banking inovativ atat in ceea ce priveste produsele si serviciile, dat mai ales al tehnologiei folosite.

BT Direct IFN, parte a Grupului Financiar Banca Transilvania s-a format la Cluj-Napoca, oferind credite de consum personalizate in functie de profilul clientilor sai prin cele aproape 500 de sedii BT, precum si prin magazinele partenere cu acoperire nationala.


ERB Retail Services IFN S.A.

Sediul social: Strada George Baritiu, nr.1, Cluj-Napoca, Judet Cluj

Inregistrata la Registrul Comertului sub nr. J12/1566/2018,
Cod Unic de Inregistrare 16036850,
Capital social subscris si varsat: 58.774.500 RON RON

Pentru a integra in oferta sa serviciile de bancassurance, ERB Retail Services IFN S.A. a obtinut avizul Comisiei de Supraveghere a Asigurarilor ca Agent de Asigurare Subordonat sub codul unic de inregistrare RAJ 222132, conducerea activitatii de bancassurance fiind gestionata de:

Nicoleta Bott – Director

ALO EuroLine - 021 308 4000

  SUS