ALO EuroLine 021 308 4000

Informatii Utile Comunicare prin SMS

Prin intermediul platformei de SMS disponibila pe numarul 3750 , poti solicita si afla informatii utile despre serviciile si beneficiile cardului tau EuroLine, intr-un mod simplu si rapid:

 1. Solicita un card EuroLine prin SMS:
  Vrei si tu un card EuroLine? Trimite SMS la 3750 cu textul “Card” sau “EuroLine” si vei fi contactat in cel mai scurt timp de catre un consultant ERB Retail Services. Detalii complete despre cardul de credit EuroLine, gasesti aici.
   
 2. Regenerare cod PIN prin SMS:
  In cazul in care ai uitat codul PIN pentru cardul tau de credit EuroLine, poti solicita regenerarea acestuia printr-un simplu SMS la 3750 cu textul “COD PIN” si vei fi contactat in cel mai scurt timp de catre un consultant.
   
 3. Serviciul Card & Cash prin SMS:
  Trimite SMS la 3750 cu suma de care ai nevoie si numarul de zile in care o vei rambursa si imediat vei primi un raspuns cu toate detaliile: dobanda si valoarea totala de plata, ce contine si comisionul de retragere numerar. Exemplu SMS trimis: "500 lei in 12 zile”. Detalii aici.
   
 4. Programul RATE ORIUNDE prin SMS:
  Trimite un SMS la 3750 care sa contina numele programului “Rate Oriunde”, valoarea tranzactiei si numarul de rate dorit: 3 sau 6 Rate fara Dobanda sau 7-36 Rate Usoare. Exemplu SMS trimis: “Rate Oriunde 500 lei in 6 rate”. Detalii aici.
   
 5. Programul RATE USOARE prin SMS:
  Pentru a afla valoarea ratei lunare si a sumei totale de plata, trimite-ne un SMS la 3750 care sa contina valoarea cumparaturii si numarul de rate. Exemplu SMS trimis: “2000 lei in 6 rate”. Detalii aici.
  SUS